100 Kr. om Måneden: Sådan Investerer du i Din Fremtid

Hvis du sparer op hver måned, kan du opbygge en rigtig pæn opsparing. Det er dog ikke noget, der giver dig mulighed for at stoppe med at arbejde i en alder af 50 og flytte til Spanien eller rejse ud i længere tid med din ægtefælle. For at kunne det, skal du investere dine penge. I denne artikel forklarer vi, hvordan du gør for 100 kr. om måneden.

De bedste måder at starte en opsparing

En god måde at starte på er at lægge lidt penge til side hver måned. Du skal bare finde ud af, hvor meget du kan spare op og sætte det til side, før du giver dig selv lov til at bruge pengene igen. En god idé er at lave en fast overførsel fra din lønkonto eller opsparingskonto til et nyt konti hos Nordnet i begyndelsen af måneden. På denne måde beholder du dine penge, indtil de skal bruges senere i måneden.

Her er to hurtige råd:

– Selvom det lyder som en lille mængde, kan 100 kr. om måneden virkelig hurtigt blive til en stor indbetaling over tid.

– Aktier er et godt alternativ til opsparingskonti og fastforrentede obligationer. Du vil sandsynligvis ikke tjene meget på at spare op i dagens renteudvikling, men aktiemarkedet har vist sig at give dig afkast år efter år – også selvom der er perioder med faldende markeder.- Aktierne kan bruges sammen med

Skal jeg lægge mine penge i krypto?

Mange er blevet fristet af kryptovalutaer som Bitcoin, men eksperterne varierer i deres holdning til området. Den største udfordring ved at investere din opsparing i kryptovaluta er både risikoen og volatiliteten på markedet. Aktiemarkedet har en lang historie bag sig, så det kan man ganske overskueligt analysere og sammenligne med tidligere års data for at forsøge at estimere fremtidige resultater. Kryptomarkedet har derimod har en kæmpe vækst bag sig, men der er ingen garanti for, at det vil fortsætte. Der mange forskellige typer af kryptovaluta f.eks. Bitcoin, Ethereum og NEO. Du kan læse mere her!

– Aktierne kan bruges sammen med en lang række investeringer som pensionsopsparinger og boliginvesteringer.

– Kryptovaluta har en høj risiko og lav stabilitet, så vi anbefaler ikke at investere alle dine penge i denne type investering. Du kan læse mere om kryptovalutaer her: Nordnets blogindlæg om Bitcoin.

Husk at gør din research inden du investerer. Jeg håber denne artikel kan give dig et klarere syn.

Tak for læsningen!