Du genkender manglen på et nyt display 

Du genkender manglen på et nyt display 

De fleste forbruger med en iPhone kender til udfordringen ved have en destrueret skærm. Dette problem kan meget nemt ske i løbet af ens dag. Som alle ved så er iPhone meget skrøbelige, hvortil selv ubetydelige slag kan forudsagde ødelæggende skade på displayet og dermed gøre jeres iPhone ubrugelig. I kender muligvis til situationen hvor et familiemedlem har lånt din mobil og  ved et uheld kommer til at smadre den. Den mest hyppiste skade på de nyere iPhones er påført deres skærme, idet skærmene er yderest følsomme for slag. Det mest naturlig valg vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det store mængde skader på de fleste modeller telefoner på det nationale marked, har mange virksomheder besluttet sig for at investere i beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Selv ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at din skærme ikke bliver smadret hvis I skader den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi stor erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle levere den bedste beskyttelse til forbrugerne. NORTAGG har igennem en lang udviklingsproces skabt SmartGlass, som ligner om traditionelt skærmbeskyttelse på mange indikatore. Traditionelt skærmbeskyttelse er konstrueret af glas og kan netop ved leethed gå i stykker ved mindre slag. Hvis man vælger SmartGlass er du garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke kun er lavet af glas, men er lavet med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen fleksibilitet og derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan håndtere et utal af skrammer inden I vil se skader på din skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den enkelte mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig dække hele skærmen, så I ikke sidder med udsatte flader på din skærm. Her er SmartGlass designet til den enkelte mobiltype, så man kan opleve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Dette garantere dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres gode ven skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis I skal købe den ultimative skærmbeskyttelse er det vigtigt at overveje installation, idet det skal være bekvemt for jer at montere selve beskyttelsen på jeres telefon, da I sikkert har oplevet at der ved placering af beskyttelse muligvis kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og iPhone, hvis du skaffer SmartGlass undgår I denne udfordring, da du får et monteringsværktøj, som hjælper en med at udligne de trælse pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper en med at montere din beskyttelse bedst, så I undgår at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder dårligt på iPhonen og derfor ikke dækker hele skærmen. Vi mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for jer at montere, hvorfor vi er meget glade for dette redskab til montering.