gode kontorstole giver et godt arbejdsmiljoe

En god ergonomisk kontorstol er et af de afgørende punkter i at få et godt arbejdsmiljø. Man kan ikke komme uden om at tale om kontorstole når man taler om arbejdsmiljø. Kontorstolen er den vigtigste faktor i at reducere belastningen på din krop. Vi er nemlig ikke skabt til at sidde ned i mange timer, men det er noget mange kontoransatte gør til dagligt. I denne artikel vil der blive gået i dybden med fordelene ved at købe de rigtige kontorstole. Du kan finde mere info om emnet her.

Krav som kontorstolen skal fylde

Der findes en række krav som en kontorstol skal opfylde, før man anser den for at være god. Den skal kunne indstilles i højden, for at skåne din ryg. Man skal også kunne indstille stolens ryglæn og sæde, for at opnå en stressaflastende sidestilling. Sædet skal være afrundet foran, for at der ikke blokeres for blod gennemstrømning i benene. 

 

Vælg efter ergonomi og ikke brand

Når man skal købe en ny kontorstol så se efter hvad kontorstolen har af ergonomi fremfor brandet. Når man sidder hele dagen på, så er det sidste mans skal tænke på er hvor godt stolen ser ud. Køber man tøj betyder brand rigtig meget. Men i tilfældet med kontorstole, så betyder brandet ikke noget for dit helbred men det gør ergonomien i kontorstolen. Det er vigtig derfor at man ser efter justeringsfunktioner og ergonomi i sædet. 

 

En sundere hverdag med ergonomiske kontorstole

De mange justeringsfunktioner i en kontorstol er der af en årsag. Ryglænet kan justeres i højden for at dække din nakke. Har din kontorstol ikke denne justeringsmulighed og du således ikke kan dække nakken. Risikere man spændringer på et tidspunkt i nakken, fordi den spænder meget. Den samme funktioner har sædedybdejustering, som aflaster lårerne fra at blive stressede. Med de mange justeringsfunktioner undgår man at stresse kroppen. Find en ergonomisk kontorstol hos Prostole.dk