Prøv deres lejetøj!

 

Prøv deres lejetøj!

Som lille elskede man balloner, hvis familien skulle ud og socialisere på forskellige restauranter. Det var specielt, når vi skulle på Burger King, hvor ballonen ikke kun var vandlegetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen hos Jensens Bøfhus. Hos Bones kunne man få gode bøffer, og som en del af oplevelsen kunne jeg få lov til at beholde ballonen, som vi fik når man ankom til spisestedet. Når man sad i sin stol kunne vi se på loftet som var dækket af balloons over det hele, hvilket lavede selve oplevelsen så meget bedre. ballonen er noget af det fedeste fra min ungdom, og balloons magic optræder hyppigt i løbet af vores liv, og balloons magic er ofte en del af nogle af vores fejringer.  

Balloons kan for mig være mange forskellige objekter. Der er eksempelvis vandballoner som vandlegetøj næsten hver eneste sommer, hvor vandkampe med familien og andre bekendte var en fast ting. Her samlede vi så mange ballonen vi overhovedet kunne, så vi med mit vandlegetøj kunne skabe de mest optimale sommertider med vores venner. Som et element af vores tradition, opdagede vi ud af, at vi kunne skaffe produkter so kan hjælpe en med hurtigt at lave en del vandballoner samtidligt, så man bare kan igangsætte den den sjove del af processen. Vandballoner er stadig fede vandlegetøj selv når man nu er blevet ældre. Faktisk er udendørs legetøj generelt stadig ufattelig sjove, især hvis der her i sommertiden skal afholdes sociale arrangementer, hvor vi kan kombinere det danske vejr, balloons magic og drinks, og derved gør vores fester det yderligere festlig.  

 

Balloons til mange fester 

Ballonen har ikke behov for nødvendigvis at have forbindelse til vandlegetøj. Balloons er fantastiske til festlige begivenheder, såsom til fødselsdage. Jeg plejer altid at skaffe os normalt mange en flere forskellige balloons, hvis det er os, som har ansvar som host for begivenhederne. Vores familie er til tider virkelig begejstret med den begivenhed, som vi formår at producere med balloons. Det kræver naturligvis en masse arbejde, hvis jeg alane skal oppuste alle disse magic ballons uden hjælp. Men jeg har hørt, at man uden problemer kan købe disse cool ballonen, hvor du faktisk kan oppuste mange på en gang, og derved sparer en masse tid i processen!  

Vi tror, at min store glæde for balloons kommer fra vores yngre  dage, hvor dine forældre tit gjorde stor brug af ballonen, som del af fejringen af mig. Balloons blev brugt til at pynte lejligheden, så en del af gæster seriøst fik lukket deres øjne op, idet de ankom til arrangementet. Heldigvis er jeg et sommerbarn, og vandballoner har også tit været en del af underholdningen til min fødselsdag. Der blev derfor for det meste skaffet balloons ind til den fantastiske fight, hvor mit udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt mine venner, som virkelig deltog i festen i varmen. De anskaffede  vandballoner gennem en webshop, hvor de kunne bestille ekstrem mange Magic Balloons til arrangementet. Så utrolig mange vandballoner at de endda havde til flere dage efter, hvor bekendte fra hele byen kunne komme og deltage i en stor vandkrigleg.