Sælg dine brugte ting på loppemarked

Har du en masse brugte sager liggende derhjemme, og vil du gerne i gang med at tjene nogle penge på dem, kan det jo være oplagt at lave eller deltage i et loppemarked, hvor der er gode muligheder for at få solgt masser af de ting, der bare står og samler støv hjemme i din kælder lige nu. Der ligger måske for mange tusinde kroner, som du bare skal af med.

Find billige alupersienner her.

Lav et loppemarked derhjemme

Hvis du har mod på det, kan du jo vælge at lave et loppemarked derhjemme. Der er mange, der vælger at lave et loppemarked i deres egen indkørsel eller have, da det er nemt, og du ikke skal slæbe alle tingene langt væk hjemmefra. Det handler bare om at sætte et par klapborde op, sætte tingene på dem, og så ellers prøve at gøre lidt reklame for dit loppemarked, så der kommer folk til. Du kan sætte skilte op på vejen, eller du kan lave et opslag i den lokale Facebook gruppe for din by, så der er chancer for, at folk opdager, at du har et loppemarked hos dig.

Deltag i et stort loppemarked

Du har jo også den mulighed at deltage i et større loppemarked, hvis du har lyst til det. Der er jo tit nogle store loppemarkeder rundt omkring, og her kan det tit lade sig gøre for dig at komme med for et par hundrede kroner for et bord. Så får du din egen stand, hvor du kan sætte dine ting op, og så kan du ellers prøve dit held af på den måde. En af fordelene ved denne måde er jo, at der tit kommer rigtig mange mennesker til disse loppemarkeder, så du kan få flere øjne til at kigge på dine ting og måske købe dem.

Husk at sætte priser på dine sager

Når du vælger at lave et loppemarked, kan det være en god idé at sætte en pris på dine ting, så alle ikke hele tiden skal spørge dig om, hvad det koster. På den måde kan de hurtigt finde ud af, om det er noget, de har lyst til at købe, og så kan det jo være, at de går i gang med at prutte om prisen, men det er nu engang en del af det at være på et loppemarked. Men små prismærker kan være en god idé.