Sæt lidt farve på en regnvejrsdag med en rød paraply

Regnvejrsdage behøver ikke være sørgelige eller kedelige. Hav din røde paraply med dig, når du skal ud og gå ind tur og lyt til regnen, der falder på den store skærm. Denne paraply har en flot bordeauxrød farve. Med sit stok-formet håndtag i lyst træ giver paraplyen et stilfuldt og klassisk udtryk. Og god stil og en flot farve er helt sikkert noget, der kan bringe en trist og grå regnvejrsdag op!

Hold dig tør i regn og blæst

Den bordeaux paraply har et paraplyfang på 103 cm i diameteren, så du er sikker på at kunne være i ly for regnen. Selv hvis det blæser op, når du er ude og gå, og regnen står ind fra siden, er du godt beskyttet af den robuste paraply. Paraplyen er samtidig lavet sådan, at den ikke vejer meget at gå med, selv om regnen står ned på paraplyen. Håndtaget gør, at den er ekstra nem at holde fast i, selv hvis det skulle blæse op.

Køb en paraply i dag og vær klar til den næste regnvejrsdag

En paraply er én af de ting, man altid lige står og mangler. Men spar dig selv for besværet med regnjakker og køb en paraply i dag. Så er du klar til næste gang, regnen rammer Danmark. Og kender man Danmark, så ved man, at det ikke kan vare længe, før der igen er et skybrud lige, når man er på vej ud af døren.

Prisen på den bordeauxrøde paraply er 179 kr. Den fås også i 15 andre farver, så der er gode muligheder for at finde den farve, der lige netop passer til dig.

Den klassiske sorte paraply går aldrig af mode
Find en sort paraply i god kvalitet

Skal man ud og finde en ny paraply er det naturligvis vigtigt, at man finder en paraply, som er i en god kvalitet da det gør, at man kan bruge paraplyen i mange år frem. Jo bedre en automatisk sort golfparaply man køber jo bedre en investering er det dermed.

Denne sorte paraply er i en god kvalitet og den er ikke blot vandtæt, men også vindtæt, hvilket betyder, at den passer perfekt til det danske vejr. Materialerne, som den er lavet af er aluminium, fiberglas og polyester og så vejer den 533 gram. Med denne sorte, klassiske paraply kan du være sikker på, at du nok skal komme frem til din destination uden at blive våd.

Køb din nye paraply i dag – Vent ikke til det næste skybrud rammer Danmark. Køb en paraply i dag og vær klar til alt, hvad det danske vejr har at byde på.