Tjek op på din forbindelse og få en ny hobby

Har du nogensinde siddet i situationen, hvor du sidder sammen med kæresten, familien eller et par gode kammerater, og forbindelsen bare ikke er der? Filmen bliver ved med at gå i stå, og selvom du betaler for en ordentlig pakke, er det som om, at det ikke rigtigt er det du får? Det har mange nok prøvet, da der er mange faktorer der kan påvirke dit internet. Positionen på routeren, aktive downloads og antal brugere, er nogle af de mest genkendelige. Men skulle alt det være i orden, mens du stadig sidder med følelsen af, at nettet bare ikke kører som det skal, kan du med fordel få testet hastigheden på din forbindelse. Man skal trods alt have den hastighed, som man betaler for.

Hastighedstest er startpunktet for en bedre forbindelse

Når man endelig har fået smidt benene op, og gjort yndlingsfilmen klar til at streame, er der ikke noget værre end en dårlig forbindelse. Det tager toppen af hyggen, og gør de fleste irritable. Men der er heldigvis mange ting man kan gøre, for at komme problemet til livs. Det bedste skridt, man kan starte med at tage, er selvfølgelig at tænke på hvor routeren er placeret, samt hvor mange i husstanden der benytter internettet. Herefter kan man se på, hvorvidt man har aktive downloads i gang, eller hvis man benytter data, kan man se om man har nogle datatunge programmer der kører. Hvis netflix kører mens man tester forbindelsen, vil den ikke være retvisende.

Herefter kommer selve hastighedstesten. Hvis du er nået så langt, og tænker, ‘’hvor hurtig er min internetforbindelse egentlig’’, kan du med fordel tage testen på linket. Her kan du få en ide om, hvorvidt din udbyder er den rette for dig, og om du får hvad du betaler for. Efter internettet er kommet i orden, kan du med fordel udnytte din nye stabile forbindelse ved at prøve en ny online hobby af. Eksempelvis at lave din egen hjemmeside.

Hjemmesider som en hobby, eller til eventuel forretning

Hvis man har gået længe med tanken om, at lave en hjemmeside, er man nok ikke alene. Mange synes det er spændende, og nogle skal måske endda bruge det til blogindlæg, promovering, eller lignende. Det er lærerigt og sjovt på mange måder, og man kan komme i gang meget hurtigere, end man kunne før i tiden. Det er nemlig muligt, at leje sig ind på et såkaldt webhotel, hvor du kan oprette dit domæne, og skabe din egen hjemmeside.

Det er endda muligt, at finde et webhotel, hvor du ikke behøver de store færdigheder på forhånd.

Det bedste ved det hele er, at man, medmindre man har større planer for sin hjemmeside, kan gøre det for næsten ingen penge. Efter man har fået styr på sit internet, og forbindelsen er stabil og pålidelig, kan man læse mere om at oprette billige hjemmesider, samt hvilke webhoteller der byder på konkurrencedygtige priser. Så kan man i hvert fald hurtigt få gjort hverdagen sjovere.