En nem måde at få mere overskud i økonomien på

Trænger du nogengange til at få lidt mere overskud i økonomien ?

Hvis du kender det der med at økonomien er lidt stram nogen måneder, så findes der en smart løsning. Du kan nemlig få en smart konto du kan bruge til alle dine onlinekøb, som så laver det hele om til afbetaling. Dermed kan du rykke dine køb fra måned til måned uden at skulle snakke med banken. Det betyder med andre ord også at du ikke skal oprette lån. Den koster stort set ikke mere end hvad et overtræk ville gøre. Du slipper dermed for at skulle betale dyre oprettelser og gebyrer. 

Kontoen er indrettet til at blive brugt i online butikker. Dermed kan du bruge den ved alle dine køb på nettet. Det er nemlig blevet normalt at den er integreret i alle betalingsløsninger som webshops bruger. Det betyder at du kan købe alt på afbetaling. Det er varer som sko, frækt lingeri, kjoler, legetøj, elektronik, møbler, sommerdæk, vaskemaskiner, værktøj, hobby udstyr ja endda sexlegetøj. Alt kan med andre ord købes med kontoen og det hjælper til mere overskud i økonomien. Du angiver nemlig selv hvor hurtigt og hvornår det skal betales retur. Således kan du nemt flytte nogle køb fra den ene til den anden måned. 

Hvordan virker det når du skal handle ?

Når du besøger dine sædvanlige webshops, så gør du helt som du plejer. Du lægger du varer i kurven du ønsker at købe. Når du har fundet alt det du skal bruge, hopper du til kassen. Igen som plejer at gøre. Ved betalingsmetode vælger du nu den nye løsning. Købet trækkes så ikke på din bank konto, men lægges nu til købene på din nye konto. Når alt er købt som du skulle bruge, så logger du på kontoen og angiver hvor hurtigt du vil betale retur og i hvor mange rater / måneder.