Sådan finder du et billigt flyttefirma i Jylland

Der er rigtig mange små byer som Vostrup i hele Jylland, hvor der måske kun er et eller ingen flyttefirmaer og så ved man måske ikke lige hvordan man får den billigste flytning til det nye sted. Det smarteste du kan gøre at finde flyttefirmaer i de omkringliggende større byer.

Flyttemænd og flyttefirmer nær dig

Du kan være sikker på der altid er flyttemænd og flyttefirmaer nær dig, du skal bare kende de rigtige redskaber til at finde dem, og der findes forskellige redskaber du kan bruge til netop dette som jeg vil fortælle dig om.

Et godt sted at starte er Google Maps der er genialt til at finde lokale forretninger, hvad end det er for lokale forretninger. Men du kan altså også nemt finde de nærmeste flyttefirmaer på dig. Ulempen ved at bruge det er at langt fra alle flyttefirmaer vises i Google Maps.

Du kan og bruge en flytteportal til at finde et flyttefirma i Jylland, det kunne f.eks. være Flytteri.dk. Her kan du både se kontaktinformationer på udvalgte flyttemænd og indhente 3 tilbud på din flytteopgave helt gratis og uforpligtende.

Sidst men ikke mindst kan du vælge at samle familien og få hjælp til at flytte på den måde. Mange biler og mange trailere el. leje af en mindre varevogn kan også være en billig og effektiv måde at flytte på.

Hvad koster en flytning?

En flytning kan koster alt fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner. Det kommer an på hvor meget du har der skal flyttes, hvor langt det skal flyttes og om der er nogle meget værdifulde genstande.

Jeg har et personligt eksempel på flytning af alt inventar i en 50 kvadratmeter lejlighed fra Jægersborg til Lyngby, kun et par kilometer. Det kostede ca. 1.000 kr. for en mindre flyttebil og en flyttemand. Det er også en mindre lejlighed og meget kort afstand, så med al sandsynlighed kan du hvis du skal flytte fra et hus af, godt tredoble el. firdoble prisen.