Sådan lærer du at få overblik over din økonomi

Er du træt af at have mange små regninger, som skal betales hver måned? Har du svært ved at holde overblik over dine lån? Så kan det at samle lån være noget for dig. Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån og dermed kun betale én samlet ydelse hver måned. Dermed undgår du at glemme regninger og betale ekstra rykkergebyrer for disse.

Hvis du optager et samlelån, så skal du ikke selv foretage yderligere. Din låneudbyder skaber overblik over dine kreditorer og sørger selv for at betale kreditorerne. Det bliver ikke nemmere.

Ansøg om lån, og få pengene samme dag

Har du akut brug for penge? Du behøver ikke vente længe på at få et lån udbetalt. Du kan ansøge hurtigt og nemt, og i mange tilfælde kan du få penge udbetalt den samme dag

Nogle gange tager det få minutter, andre gange et par timer. Der behøver derfor ikke at være langt fra tanke til handling, hvis du pludseligt står med en drøm, som du vil indfri, eller hvis du kommer i uforudsete problemer.

Låneudbyderne stiller ikke spørgsmål til, hvad du vil bruge dine penge på. Du får blot lånet udbetalt, og så vælger du frit, hvad du vil gøre.

Optag lån uden sikkerhed

Du behøver ikke at eje et hus, bil eller sommerhus for at kunne optage et lån. Når du søger om et online lån, så skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Låneudbyderne laver derimod en hurtig kreditvurdering og vurderer dine muligheder ud fra dette. Der kan dog være andre krav for lånet end at skulle stille sikkerhed. Du skal eksempelvis være fyldt 18 år og må ikke stå i RKI.

Du kan derfor godt søge om et lån, selvom at du bor i en lejelejlighed, kun har en cykel, og selvom at banken har sagt nej til et lån. Låneudbydere har ofte færre krav end bankerne, så der er en god chance for at få et lån, selvom at banken har sagt nej.

Låneudbyderne stiller ikke spørgsmål til, hvad du vil bruge dine penge på, som bankerne gør. Du får blot lånet udbetalt, og så vælger du frit, hvad du vil gøre.

Hvor meget kan jeg låne?

Det er forskelligt, hvor meget du kan låne alt afhængig af din situation og den enkelte låneudbyder. Som hovedregel, er det en god ide at regne ud, hvor meget du kan afbetale i måneden. Dermed sikrer du dig selv, at du ikke låner mere, end du kan betale tilbage.

Du kan som udgangspunkt vurdere, hvor meget du har behov for at låne. Derefter kan du sammenligne forskellige låneudbydere, og se hvor stor en månedlig ydelse du skal betale, og hvor meget du samlet ender med at skulle betale tilbage. På den måde kan du finde det lån, og det lånebeløb der passer til dig og dit budget. Det kan være dyrt i renter, gebyr og andre omkostninger, hvis du ikke betaler beløbet tilbage i tide.