Ung og klar til bilkøb

Det bliver bare det fedeste, når du har det kørekort i hus. 3 køretimer mere og så en lille nem køreprøve. Hvor svært kan det være? Ikke for dig. Det kører bare for dig. Selv kørerlæren var begejstret. Et naturtalent. Det sagde han faktisk. Om dig.  Allerede efter 1. køretime. Så mangler du bare den fede vogn. Scorevognen, som får de unge damer til at blinke en ekstra gang. Scorevognen, som samler dem alle op – en efter en. Kammeraterne vil være grønne af misundelse. Det bliver bare det fedeste. Men hvordan får du råd? Har du tænkt over det? Og hvad hvis den går i stykker og kræver reparation. Det kan virkelig koste knaster.   

Lån til køb af scorevognen

Du kan låne penge, nem, hurtigt og sikkert. Også selvom du er ung. 18 år, 20 år eller 21 år. Det kan sagtens lade sig gøre. Lån helt op til 500.000 kr. Men tænk dig om. Gør dig overvejelser inden du låner. Du er myndig, når du fylder 18 år. Det betyder, at du egenrådigt kan optage et lån og dermed stifte gæld. Men husk at pengene skal betales tilbage. Og afdragene skal betales hver måned – også de måneder, hvor du egentligt hellere vil bruge penge på noget andet eller du mister din indtægt. Jo længere afbetalingsperiode, du vælger, jo lavere vil du månedlige ydelse være. Men vær opmærksom på, at jo flere renter betaler du også. Når du skal sammenligne lån for de forskellige udbydere, skal du se på ÅOP-procenten. Det billigste lån vil have den laveste ÅOP. Check lånene ud og forestil dig selv i scorevognen. Det kan ikke være anderledes. Du må bare eje den bil. Det bliver bare det fedeste.

Kør sikkert med billig vejhjælp

Hvad der kan blive mindre fedt er, hvis bilen pludselig går i stykker. Eller sætter sig fast på maven, fordi du fik den sænket lige rigeligt. Hvad gør du så? Har du tænkt på det? Hvor nederen vil det ikke være at have scorevognen fyldt med damer og ikke kunne køre videre. Du er nødt til at tænke den situation igennem. Autohjælp kan være billigt. Det kan være den bedste løsning for dig. Du er jo ikke ligefrem mekaniker. Du er drøngod til at køre og fyre dæk af. Ikke til at pille i motorer og den slags. Overvej et vejhjælpsabonnement. Her får du hjælp, hvis bilen ikke vil starte eller køre, uanset om du befinder dig i Danmark eller et andet sted i Europa. Din bil bliver bugseret til det nærmeste værksted, hvis reparationen ikke kan laves på stedet. Du får så stillet en lånebil til rådighed, selvfølgelig ikke lige så fed som din egen vogn. Du kan altså stadig komme fra A til B, også med betalt vidererejse så du undgår forsinkelser. Det kan derfor være en rigtig god måde at undgå økonomiske overraskelser på og spare dig for penge på den lange bane. For du ved jo godt, at fede scorevogne også går i stykker. Også på tidspunkter, hvor det er værst tænkeligt.