Seler til herre 

Seler til herre 

Seler til mænd er den atypiske mulighed for dig, som vil holde bukserne oppe. De fleste anvender i dag bælter for at holde bukserne oppe, her hos BalderClothes ved vi godt hvorfor seler er nødvendige at have i sin garderobe. Da det er ikke blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemlig også være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og der er seler til mænd en lækker løsning.  

Oprindelig brugt som undertøj.  

Seler til mænd var til at starte med en almindelig del af undertøjet, da man påførte det inden under skjorten for at beholde bukserne oppe og var ikke set som værende rigtigt opsat at have uden på sin skjorte som man senere gjorde. Selerne uden på skjorten var med til at sætte detaljen på sit look og dermed skille sig ud og det blev hurtigt et attraktiv beslutning at seler til mænd blev påført oven på trøjen.  

Benyttes til alle typer for get togethers 

Seler til mænd er nu et mere unikt valg at anvede, da det adskiller fra mængden og giver dig muligheden for at kunne skille dig ud og kan benyttes til alle gilder for at placere ens eget personlige touch på ens outfit. Her kan man også vælge i mellem en et utal forskellige modeller af seler og differentierende farver, som derved får en til at skille sig ud og afslutte sit ouitfit.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos os har vi valgt at føre et mere traditionelt udvalg og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at lave en kontrast til de klassiske lysere skjorter, som flere har inden under seler til mænd.  Men kan ligeledes let bruges, hvis du bare vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler man et enestående varemærke? 

Ønsker du muligvis en smule identitet eller en del af dit klædeskab, der er med til at skille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da det nemt kan blive dit varemærke for hvem du er og derved giver ens look et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ikke nogen lov om at du ej kan bruge seler til mænd sammen med en livrem, dog er det en fælles forståelse, at det ikke giver mening at benytte disse to accessories på samme tid. som det i dag er blevet til. Så længe du er indforstået med denne uskrevne lov er det blot tankerne, der sætter rammer for hvad du kan anvende med seler til mænd. Almindeligt er seler til mænd en accessorie, hvis man bør have en lidt pænere mondering på og dermed er seler til mænd tit anvendt oven på en skjorte, men har man en smuk bluse eller t-shirt, uden motiv også være en smuk løsning.  

Finder vejen tilbage 

Seler til mænd er ved at finde sin vej tilbage til hvad, der er moderne og derved kan du være blandt firstmovers til at få dem tilbage på beatet. BalderClothes elsker selv denne mode udvikling og har dermed et sortiment af seler til mænd, så man har muligheden for at vælge netop de seler, som passer til din personlige stil.